Jau 20-oje minutėje "Genoa" futbolininkui Giuseppe Biava buvo parodyta raudona kortelė, o po minutės Adriano nerealizavo 11 metrų baudinio.

Antrajame kėlinyje tas pats Andriano (75 min.) išvedė aikštės šeimininkus į priekį, tačiau jau po keturių minučių Marco Rossi (79 min.) išlygino rezultatą.

Per pratęsimą jau šeimininkavo "Inter" komanda, o po įvartį nugalėtojams pelnė Estebanas Cambiasso (100 min.) ir Zlatanas Ibrahimovičius (104 min.).

Turnyro ketvirtfinalyje sausio 21 dieną "Inter" futbolininkai susitiks su taurės savininke "AS Roma" komanda.

Sausio 21-ąją kitame šalies taurės turnyro ketvirtfinalio mače Mariaus Stankevičiaus Genujos "Sampdoria" vienuolikė išvykoje žais su "Udinese" ekipa, o sausio 22-ąją tarpusavy susitiks Romos "Lazio" ir "Torino" klubai.

Paskutinė ketvirtfinalio dalyvė paaiškės trečiadienį Turine, kur vietos "Juventus" futbolininkai priims "Catania" ekipą. Šio mačo nugalėtojas turnyro ketvirtfinalyje vasario 4 dieną namuose priims "Napoli" vienuolikę.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją