Vienintelį įvartį 34-ą min. pelnė po Hakano Čalhanoglu perdavimo nuo kampinio gairelės galva pasižymėjęs puolėjas iš Argentinos Lautaro Martinezas.

Dar du „Inter“ įvarčiai buvo neįskaityti po vaizdo peržiūrų. Savo ruožtu, ketvirtą nesėkmę iš eilės patyręs „Milan“ per visas rungtynes taip ir nesugebėjo pataikyti į varžovų vartų plotą.

Po pergalės Simone Inzaghi auklėtiniai turnyro lentelėje rikiuojasi antri (43 taškai), o „Milan“ nusmuko į šeštą vietą (38 tšk.).

Pirmauja link trofėjaus užtikrintai žygiuojantis „Napoli“ (56 tšk.), sekmadienį išvykoje 3:0 (0:0) sutriuškinęs „Spezia“.

Antrame kėlinyje nuo 11 m žymos kamuolį į tinklą siuntė Chviča Kvarackelija, du įvarčius pridėjo rezultatyviausias „Serie A“ futbolininkas Victoras Osimhenas, kurio sąskaitoje jau yra 16 tikslių smūgių.

Pergalę pasiekė ir „Torino“ su atsargoje likusiu lietuviu Gvidu Gineičiu, namuose 1:0 (0:0) įveikęs turnyro lentelės kaimynę „Udinese“. Turino klubas pakilo ant septinto laiptelio (30 tšk.).

Tuo metu Florencijos „Fiorentina“ savoje aikštėje 1:2 (1:1) nusileido „Bologna“ futbolininkams.

Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją