VšĮ “Trakų futbolo klubas” direktorius Vytas Jančiauskas džiaugiasi galimybe padirbėti su jaunaisiais talentais iš visos Lietuvos bei suteikti jiems progą patekti į garsiąją „Milan“ akademiją.

„Tokios stovyklos rengiamos ne tik Italijoje, bet ir daugiau negu 30 šalių visame pasaulyje. Svarbu yra tai, kad stovyklos yra skirtos skirtingus futbolo įgūdžius turintiems berniukams ir mergaitėms nuo 6 iki 17 metų, todėl Lietuvoje šia stovykla susidomėjimas yra itin didelis“, - apie būsimą stovyklą kalbėjo V.Jančiauskas.

Praėjusiais metais „Milan“ klubas atsirinko beveik 20 gabiausių Lietuvos vaikų, kurie vyko į Italijos madų sostinę demonstruoti savo sugebėjimų. Kartu su lietuviais dėl patekimo į prestižinę akademiją Milane varžėsi dar beveik šimto pasaulio šalių vaikai.

Kaip ir pernai, taip ir šiemet stovyklą prižiūrės AC "Milan" techninis direktorius Graziano Mannari, jo padėjėja Elisabet Spina, futbolo klubo AC "Milan" Jaunimo stovyklų atstovas Baltijos šalims Stefano Chiussi bei FK “Trakai” jaunimo treneriai Virmantas Lemežis ir Giedrius Barevičius.

Ne pirmus metus tokiose stovyklose dibantis S.Chiussi pažymi, kad ši vasaros stovykla yra investicija į vaiko ateitį:

„Tai savaitė sporto su naujais draugais bei aukščiausio lygio futbolo treniruotėmis, kuriose dalyvauja Italijos futbolo klubo AC "Milan" treneriai. Taip pat anglų kalbos pamokėlės ir, svarbiausia, bendravimas“, - sako S. Chiussi.

S.Chiussi pažymi, kad AC "Milan" siekia užmegzti ilgalaikius santykius su Lietuva tam, kad pasidalintų patirtimi ir surastų bei užaugintų būsimus čempionus iš mūsų šalies.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją