Milane pirmadienį FIFA geriausio metų žaidėjo trofėjų atsiėmęs L. Messi gydėsi blauzdos traumą ir pirmą kartą šį sezoną į aikštę išbėgo antradienį. Tai buvo jo 400-osios rungtynės „La Liga“ lygoje.

Pirmojo kėlinio pradžioje rezultatyvų perdavimą Antoine'ui Griezmannui atlikęs argentinietis antrojo kėlinio pradžioje buvo pakeistas.

Po rungtynių „Barcelonos“ strategas Ernesto Valverde L. Messi traumą apibūdino kaip „nedidelę problemą vidinėje šlaunies dalyje“.

„Kai kažkas nutinka L. Messi, visi sustoja. Ir ne tik aikštėje, bet ir tribūnose, – kalbėjo jis. – Apsidrausdami nusprendėme nerizikuoti. Teoriškai tai neturėtų būti kažkas blogiau, bet pamatysime daugiau po tyrimų.“

Katalonams šio sezono pradžia klostosi ne taip, kaip jie norėtų. Pergalė leido jiems pakilti į ketvirtą „La Liga“ vietą ir sumažinti spaudimą E. Valverde dėl prasto starto.

Šešis kartus geriausią planetos futbolininką aikštėje pakeitė prancūzų puolėjas Ousmane'as Dembele.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)