Toks geriausio planetos futbolininko sprendimas prilygtų žemės drebėjimui futbolo pasaulyje.

Praėjusį penktadienį pokalbyje su naujuoju „Barcos“ strategu Ronaldu Koemanu argentinietis įspėjo, kad linkęs labiau išeiti, nei likti komandoje.

Neabejotinai, tai būtų didžiausias metų įvykis, nes L. Messi yra ne tik „Barcelona“ kapitonas, bet ir šios komandos veidas daugiau nei dešimtmetį.

Puolėjas išgyveno dėl UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalyje patirto pralaimėjimo 2:8 Miuncheno „Bayern“ futbolininkams, o galimas Luiso Suarezo išvykimas ir nesutarimai su klubo vadovais dėl ateities galėjo būti paskutinis lašas jo kantrybės taurėje.

„Barcelona“ tikisi, kad L. Messi persigalvos po klubo prezidento rinkimų, kai Josepas Maria Bartomeu bus pakeistas, tačiau vargu ar argentiniečio sprendimą tai pakeis.

Tarp žaidėjo ir klubo įsižiebė teisinis ginčas. L. Messi sutartyje numatyta išlyga, leidžianti jam išeiti iš klubo be jokios išpirkos, jei jis informuoja apie savo norą iki birželio 10 dienos.

Terminas jau praėjo ir „Barcelona“ tikisi, kad sutartis su futbolo žvaigžde dabar galioja iki 2021 metų vasaros su 700 mln. eurų išpirka, tačiau viską keičia koronaviruso pandemija.

L. Messi ir jo stovykla tvirtina, kad dėl pratęsto sezono turėtų būti pratęstas ir išlygai skirtas laikas.

Šešis kartus prestižinio prizo „Ballon d'Or“ laimėtojas „Barcelonos“ komandoje debiutavo 2004 metais ir 4 kartus laimėjo UEFA Čempionų lygą. Su katalonų ekipa L. Messi laimėjo šešis „Copa del Rey“ trofėjus ir 10 „La Liga“ titulų.

Didinga geriausio visų laikų Katalonijos klubo žaidėjo istorija eina į pabaigą, rašo „Marca“. Kartu atsiveria durys naujoms spekuliacijoms, kur patrauks puolėjas, palikęs „Camp Nou“ stadioną.

Potencialiausi klubai, kurie sieks prisivilioti argentinietį, anot užsienio žiniasklaidos, yra „Manchester City“, Milano „Inter“ ir PSG.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)