C. Ronaldo praleido pirmąją tarpusavio dvikovą Turine, kurią „Barca“ laimėjo 2:0. Tuomet portugalas buvo priverstas izoliuotis dėl teigiamo COVID-19 testo. Tačiau dabar jis jau pasirengęs išbėgti ant „Camp Nou“ stadiono vejos, rašo ESPN.

L. Messi nežaidė paskutinių dvejų Čempionų lygos rungtynių, nes „Barcelona“ užsitikrino bilietą į kitą etapą. Katalonų ekipos strategas teigė, kad L. Messi grįš į aikštę antradienį, kad sužaistų su „Juventus“.

„Leo ir Ronaldo yra fantastiški žaidėjai, kuriuos visuomet smagu stebėti jau ilgą laiką, – kalbėjo „Barcos“ strategas Ronaldas Koemanas. – Jie geriausi paskutinius 15 metų, buvo sėkmingi. Jis skirtingi žaidėjai, tačiau žaviuosi jais abiem. Jų pasirodymai džiugino mus daug kartų ir tikiuosi, kad vėl jais galėsime žavėtis antradienį“.

L. Messi ir C. Ronaldo vienas arba kitas 11 kartų per pastaruosius 12 metų laimėdavo „Ballon d'Or“ apdovanojimus.

33 metų L. Messi ir 35 metų C. Ronaldo yra tarp geriausių žaidėjų pasaulyje nepaisant brandaus jų amžiaus. „C. Ronaldo yra elite dėl to, kaip kovoja ir pelno įvarčius“, – neabejojo R. Koemanas.

Dvikova tarp „Barcelonos“ ir „Juventus“ lems, kas užims pirmąją grupės vietą.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Sekmadienį R. Koemano auklėtiniai Ispanijoje 1:2 pralaimėjo „Cadiz“ ekipai. Tai buvo ketvirtas „Barcos“ pralaimėjimas per 10 lygos rungtynių ir prasčiausias sezono startas nuo 1987-1988 metų sezono.

„Tikrai nesu patenkintas situacija lygoje, – kalbėjo „Barcelonos“ treneris, sukritikavęs žaidėjų nusiteikimą savaitgalį. – Jei pralaimiu, esu piktas, tai ir pasakiau žaidėjams po rungtynių. Noriu, kad tai primintų žaidėjams, kad ji atsakingi už rezultatą. Turime būti efektyvesni ir daryti mažiau klaidų“.

L. Messi iš žaidimo šį sezoną per 13 rungtynių pelnė tik du įvarčius ir sulaukė kritikos už paskutinį pralaimėjimą.

R. Koemanas gina argentinietį, argumentuodamas tuo, kad šis dėl savo statuso yra lengvas taikinys. „Leo yra svarbiausia mūsų atakos dalis. Didžiausia dalis veiksmo prasideda nuo jo kojų. Kartais lengva apkaltinti L. Messi, nes jis yra geriausias pasaulyje“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)