- Dirbote trenerių Igorio Pankratjevo, Vitalijaus Stankevičiaus, Damiro Petravičiaus asistentu. Kaip vertinate šią patirtį?

- Iš kiekvieno trenerio ko nors išmokau - gavau daug žinių, naudingos informacijos. Tai yra neįkainojama patirtis ne tik futbolo, bet ir bendravimo, komunikacijos atžvilgiu.

- Galiu drąsiai teigti, jog Igoris Pankratjevas buvo mano pirmasis mokytojas. Jis man labai padėjo žengti pirmuosius žingsnius trenerio karjeroje. Dirbdamas su Vitaliju Stankevičiu taip pat daug ko išmokau, pasisėmiau naujų idėjų. Treneris Damiras Petravičius atskleidė kroatiškos futbolo mokyklos paslaptis.

Visi šie specialistai yra unikalūs ir visi jie man suteikė vertingų pamokų.

- Pastarąjį pusmetį dirbote ir "Žalgiris-3" jaunimo komandos treneriu. Kaip sekėsi įveikti šį iššūkį?

- Darbas su jaunimu mane maloniai nustebino. Mačiau žaidėjų akyse be galo didelį norą tobulėti, siekti aukštumų. Neabejoju, kad ši jaunoji karta netrukus papildys pagrindinės komandos gretas.

- Ko norėtumėte palinkėti "Žalgirio" futbolininkams?

- Iškovoti Lietuvos čempionato auksą ir taip Vilniui sugrąžinti šalies futbolo sostinės vardą. Pirmąjį trofėjų fanams šiemet galime padovanoti jau kovo mėnesį.

Jaunimui linkiu dirbti, stengtis, tobulėti, siekti savo svajonės atstovauti pagrindinei komandai. Kolektyvui noriu padėkoti už puikiai kartu praleistą laiką.

- Kaip sekasi siekti UEFA PRO trenerio licencijos?

- Gerai. Šiuo metu vyksta sesija. Licenciją turėčiau gauti gruodžio mėnesį.

- Ar planuojate artimiausiu metu dirbti vyriausiuoju treneriu?

- Dabar dėmesį skirsiu mokslams ir stažuotėms. Tobulinsiu savo profesines žinias.