Už Angoloje gimusį, bet nuo mažumės Prancūzijoje augusį futbolininką „Rennes“ klubui „Real“ paklojo 30 mln. eurų ir pasirūpino jaunąjį talentą įpareigoti net šešerių metų trukmės kontraktu.

„Rennes“ sutiko parduoti savo lyderį, nes dabartinė jo sutartis turėjo baigtis vos po metų.

Tiesa, išpirkos mokestis dar turėtų išaugti priklausomai nuo E. Camavingos rezultatų Karališkajame klube.

Manoma, kad šiame sezone naujasis „Real“ vairininkas Carlo Ancelotti turėtų skolinti naujoką kitai ekipai, kadangi ir taip turės platų labiau patyrusių vidurio saugų pasirinkimą.

Pranešama, kad kovoje dėl E. Camavingos parašo Madrido komanda nukonkuravo „Manchester United“ (Anglija).

Jis tapo tik antruoju klubo pirkiniu šią vasarą – prieš tai į „Real“ persikėlė ilgametis Miuncheno „Bayern“ (Vokietija) gynėjas iš Austrijos Davidas Alaba.

„Real“ susiveržti diržus privertė klubo finansinei situacijai skaudžiai atsiliepusi pandemija. E. Camavingos atvykimas turėtų dar labiau atitolinti jo tautiečio K. Mbappe įsigijimo iš „Paris Saint-Germain“ perspektyvą.

E. Camavinga praėjusiame Prancūzijos čempionate pasižymėjo vienu įvarčiu ir dviem rezultatyviais perdavimais. Dar sykį standartinių padėčių specialistas asistavo komandos draugui UEFA Čempionų lygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)