Tai buvo pirmas vartininko Emiliano Martinezo pasirodymas aikštėje po pergalingo pasaulio čempionato, tad jis atšventė atitinkamai. Argentinietis po pergalės su keliais komandos draugais atkartojo savo kontraversišką judesėlį, kuris garsiai nuskambėjo futbolo pasaulyje.

Jei neatsimenate, Martinezas po įspūdingo pasaulio čempionato finalo prieš Prancūziją nusinešė „Auksinės pirštinės“ apdovanojimą. Futbolininkas, atsiimdamas prestižinį trofėjų, jį prisidėjo prie tarpukojo.

Emiliano Martinezas

Tokį argentiniečio veiksmą Prancūzijos futbolo federacija įvertino kaip „nenormalų“, o futbolo legenda Patrickas Vieira jį pavadino „kvailu“. Įvykiui nuaidėjus, Martinezo atstovaujamos „Aston Villa“ ekipos treneris Unai Emery sakė, jog pakalbės su 30-mečiu.

Persirengimo kambaryje po finalo su Prancūzija, Martinezas taip pat pareikalavo tylos minutės už Kylianą Mbappe, kuris trimis įvarčiais tempė Prancūziją, bet pergalės nukalti nesugebėjo.

Martinezo išdaigos ties tuo nesibaigė – sugrįžus į Argentiną, pergalingame parade Buenos Airėse, vartininkas iškėlė lėlę, kuri turėjo atspindėti Prancūzijos puolėją. Mbappe Martinezo veiksmus vėliau pavadino „beprasmiais“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją