Prastai pasijutęs argentinietis atsidūrė vienoje iš La Platos ligoninių, kur atlikus tyrimus paaiškėjo, kad jam reikia skubios operacijos.

Kairiajame D. Maradonos smegenų pusrutulyje rastas kraujos krešulys, kuris net gali kelti pavojų paciento gyvybei.

Diego bus skubiai pervežtas į kitą ligoninę, kurioje per artimiausias kelias valandas bus operuojamas.

1986-ųjų pasaulio čempionas buvo tiriamas siekiant išsiaiškinti, dėl kokių priežasčių paskutinėmis dienomis nusilpo jo organizmas.

D. Maradona viešumoje paskutinį kartą matytas būtent per savo 60-ąjį gimtadienį. La Platos „Gimnasia y Esgrima“ komandą treniruojantį argentinietį prieš rungtynes pasveikino jo klubas, tačiau jau tuomet legenda atrodė prastai, be energijos, sunkiai vaikščiojo. Stadioną jis paliko iš karto po pasveikinimo ir rungtynėse nedalyvavo.

Primename, kad Argentinoje sudievintas D. Maradona futbolą profesionaliai žaidė beveik dvidešimtmetį nuo 1976-ųjų.

Su Argentinos rinktine jis 1986-aisiais Meksikoje tapo pasaulio čempionu, o atstovaudamas „Napoli“ komandai Italijoje du sykius iškovojo „Serie A“ čempiono titulą, sykį – UEFA taurę.

Problemų dėl narkotikų vartojimo turėjęs Diego vėliau pradėjo periodiškai nutrūkstančią trenerio karjerą, šiuo metu dirba gimtinėje, aukščiausioje šalies lygoje žaidžiančiame klube.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)