Naujasis Bresto „Dinamo“ klubo vadovas spaudos konferencijos metu nepriminė vyruko, kuris energingai dėstytų savo mintis. Iš lėto tariami žodžiai galbūt išdavė ilgą ir varginančią kelionę.

Tiesa, dabar D. Maradona Breste neužsibus: ketina grįžti trumpam į Argentiną, pailsėti ir aplankyti artimuosius.

„Jau seniai bebuvau Argentinoje ir ilgai nemačiau savo artimųjų. Reikia „įkrauti baterijas“ ir grįžti atgal į klubą, kuriuo „Dinamo“ sirgaliai netrukus didžiuosis juo“, – spaudos konferencijoje kalbėjo D. Maradona, kuris su „Dinamo“ klubu pasirašė trejų metų sutartį.

„Mes kartu turime labai daug svajonių. Esu labai patenkintas čia atvykęs iškart po nuostabaus pasaulio čempionato. Daugelis komandų mane nustebino...“, – ramiai kalbėjo D. Maradona, kurio kartais neadekvatus elgesys Rusijoje stebino daugelį futbolo gerbėjų.

„Jei baigsiu karjerą Breste, manau, čia pasiliksiu gyventi toliau“, – žadėjo vos pirmas kelias valandas Breste leidęs argentinietis.

Futbolo legenda sulaukė ir daug klausimų apie ką tik pasibaigusį pasaulio futbolo čempionatą.

„Manau, kad Rusija padarė daugiau nei buvo iš jos tikėtasi“, – paklaustas apie šeimininkų pasirodymą kalbėjo D. Maradona.

„Buvo tokių žmonių, kurie teigė, kad rusai greitai ir daug bėgiojo aikštėje, nes vartojo dopingą. O kaip kitaip jiems žaisti, jei savo gretose neturėjo nei Ronaldo, nei Neymaro? Tik daug bėgdami jie galėjo pasipriešinti kitoms galingoms rinktinėms“, – savo versiją dėstė D. Maradona.

Jis tvirtino neteisiantis ir nekritikuosiantis „Dinamo“ žaidėjų, kurie neatitiks jo lūkesčių, o bandys pasidalinti savo patirtimi siekdamas kelti komandos meistriškumą.

„Noriu pasidalinti savo geriausia patirtimi, kurią įgijau kovodamas pasaulio čempionatuose. Man patinka šie žmonės. Turėjau tris pasiūlymus, tačiau pasirinkau Baltarusiją, kuri sužavėjo mane savo požiūriu į futbolą ir savo klubo vizija“, – savo pasirinkimą komentavo D. Maradona, prisipažinęs, kad norėtų susitikti su Baltarusijos prezidentu Aliaksandru Lukašenka ir kartu pasidaryti asmenukę.

Klubo verslo plėtros vadovas Viktoras Radkovas pasidalino grandioziniais naujo futbolo komplekso planais, kuriame turėtų išdygti naujas 30 tūkstančių vietų stadionas, kurio išvaizda primintų Paukščių tako motyvus.

Primename, kad 57-erių Diego Maradona gegužės pradžioje tapo Bresto „Dinamo“ klubo vadovu. Pasaulio čempionas bus atsakingas už strateginius klubo planus, visus klubo struktūrinius padalinius bei vaikų akademiją.

20:30 val. naujasis klubo vadovas bus pristatytas ir sirgaliams sausakimšame stadione prieš „Dinamo“ ir Soligorskio „Šachtior“ mačą. Rungtynes turėtų stebėti apie 10 tūkstančių žiūrovų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)