10 taškų po 7 rungtynių - tokį startą išgyveno „Manchester United“ ir 2013-2014 metų sezone treniruojant Davidui Moyesui, tačiau dėl prastesnio J. Mourinho auklėtinių įvarčių santykio panašumo reikia ieškoti net 1989-1990 metų sezone.

Jau pačioje rungtynių pradžioje krizės kamuojama Mančesterio praleido įvartį – Felipe Andersonas 5-ą minutę išvedė aikštės šeimininkus į priekį. O pirmojo kėlinio pradžioje Victoro Lindelofo įvartis į savus vartus suteikė dar daugiau pasitikėjimo „West Ham United“.

Po pertraukos paguodos įvartį 71-ą min. pelnė Marcusas Rashfordas, bet pergalę po 3 minučių įtvirtino Marko Arnautovičius.

Nugalėtojai per paskutines 3 rungtynes surinko 7 taškus ir po 7 rungtynių rikiuojasi 12 vietoje.

„Futbolininko kraujyje yra kietas darbas ir pastangos aikštėje. Tačiau šiandien aš to nemačiau. Nebuvo dviejų ar trijų sėkmingų perdavimų iš eilės – tai jau nesuvokiama, – kalbėjo buvęs „raudonųjų velnių“ gynėjas Rio Ferdinandas. – Manau, kad „Man United“ turi priimti kažkokius sprendimus dėl trenerio ir komandos“.

Šeštadienį dar bus žaidžiamos 7 rungtynės „Premier“ lygoje, o vakarą karūnuos lyderių dvikova tarp „Chelsea“ ir „Liverpool“ komandų.

„West Ham United“ 3 – 1 „Manchester United“

5' [1 – 0] Felipe Andersonas
43' [2 – 0] Victoras Lindelofas (į savus vartus)
71' [2 – 1] Marcusas Rashfordas
74' [3 – 1] Marko Arnautovičius

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)