Buvęs futbolininkas kaltinamas savo buvusios merginos užpuolimu. Praėjusių metų lapkričio 1-ą dieną Mančesterio policija pagal iškvietimą atvyko į Giggso namus, kuriuose vyko aršus buitinis konfliktas.

Penktadienį išleistame oficialiame policijos raporte rašoma: „Giggsas yra kaltinamas ketvirtą dešimtmetį einančios moters faktiniu kūno sužalojimu bei trečią dešimtį metų skaičiuojančios moters užpuolimu“.

Taip pat paaiškėjo, jog „Man United“ klubo legenda jau buvo sulaukęs kaltinimų dėl prievartine kontrole paremto elgesio. Pirmasis tokio pobūdžio kaltinimas Giggsą pasiekė tarp 2017-ų metų gruodžio ir 2020-ų lapkričio.

Dėl jam pareikštų kaltinimų 47-erių metų britas jau paskelbė paliekantis vietą šių metų Europos futbolo čempionate iškovojusios Velso rinktinės stratego postą. Giggsą jame pakeis Robertas Page'as, o jo asistentu paskirtas Albertas Stuivenbergas.

A grupėje rungtyniausianti Velso rinktinė joje varžysis su Šveicarijos, Turkijos ir Italijos futbolininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)