Pasak pranešimų, Anglijos rinktinės ir „Manchester City“ gynėjas kartu su draugu nakčiai į namus išsikvietė dvi merginas, kurioms sumokėjo 2200 svarų.

Antradienį į 29-erių K. Walkerio namus atvykusios 21-erių ir 24-erių merginos juos paliko trečiadienį. Įdomu, jog iškart po linksmybių nakties atletas paragino savo gerbėjus likti namuose.

„Likite namuose, padėkite mūsų sveikatos apsaugos sistemai ir saugokite gyvybes“, – socialiniame tinkle „Instagram“ vaizdo įrašu fanus ragino K. Walkeris.

Viena iš naktį K. Walkerio namuose praleidusių merginų nusprendė istoriją paviešinti norėdama atskleisti, koks futbolininkas yra veidmainis.


„Nežinojau, kad jis yra futbolininkas, tačiau kitą dieną pamačiusi vaizdo įrašą įniršau. Jis kviečia nepažįstamus žmones į namus seksui, tačiau vėliau aiškina visiems, kaip svarbu yra saugotis“, – sakė mergina.

48 rungtynes Anglijos rinktinėje sužaidęs K. Walkeris pripažino savo kaltę ir atsiprašė.

„Noriu viešai atsiprašyti už savo poelgį. Suprantu, kad būdamas profesionaliu futbolininku turiu prisiimti atsakomybę ir rodyti pavyzdį kitiems.

Atsiprašau savo šeimos, draugų, „Manchester City“ klubo ir sirgalių. Aš juos nuvyliau“, – apgailestavo dukart „Premier“ lygos čempionas.

Vasarį iširo 11 metų trukę K. Walkerio ir jo trijų vaikų motinos santykiai. Pora išsiskyrė paaiškėjus, kad futbolininkas buvo neištikimas, o jo meilužė septintą mėnesį laukiasi jo vaiko.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)