Pepo Guardiolos auklėtiniai namuose 1:0 palaužė Londono „Tottenham“ futbolininkus, kuriuos trečiadienį įveikė 4:3, bet nepateko į pusfinalį dėl pralaimėto pirmojo mačo.

Vienintelis susitikimo įvartis šįkart krito pačioje jo pradžioje. Po Sergio Aguero perdavimo kamuolį galva į vartus pasiuntė 18-metis saugas Philas Fodenas.

Atkakliai dėl čempionės titulo su „Liverpool“ kovojanti Mančesterio ekipa vėl grįžo į pirmąją turnyrinės lentelės vietą. Likus keturiems turams, „raudonuosius“ dabartiniai čempionai lenkia vienu tašku.

„Tottenham“ vertėsi be susižeidusio pagrindinio vartininko Hugo Lloriso, o „Manchester City“ pergalę apkartino Kevino De Bruyne trauma, dėl kurios belgas paliko aikštę 38-ąją minutę.

Kitose rungtynėse „Fulham“ 1:0 pranoko „Bournemouth“, „Watford“ 2:1 įveikė „Huddersfield“, „Newcastle“ 3:1 nugalėjo „Southampton“, „West Ham“ ir „Leicester“ sužaidė lygiosiomis 2:2, o „Wolverhampton“ ir „Brighton“ išsiskyrė be įvarčių 0:0.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją