24-erių metų saugo ateitis „vilkų“ ekipoje buvo miglota nuo pat vasaros pradžios. Susidomėjimą juo rodė ne vienas Europos futbolo grandas, tačiau „Man City“ klubas už 75 milijonų eurų sumą sugebėjo nurungti kitus klubus.

Pats futbolininkas su Anglijos vicečempionais sukirto rankomis dėl šešerių metų kontrakto. Tai reiškia, kad buvęs Londono „Chelsea“ ekipos žaidėjas „miestiečių“ gretose turėtų likti bent iki 2021 metų.

K. De Bruyne yra paragavęs Anglijos „Premier“ lygos futbolo. Nuo 2012 iki 2014 teises į jį turėjo „Chelsea“ klubas, tačiau jame belgas praleido tik pusmetį.

„Wolfsburg“ klubo garbę saugas pradėjo ginti nuo 2013-2014 metų antros sezono pusės. Iš viso su „vilkų“ apranga futbolininkas aikštėje pasirodė 72 kartus ir pelnė 20 įvarčių.

Tai – trečias itin stambus „Man City“ komandos pirkinys šią vasarą. Anksčiau komandą už 67 mln. eurų papildė Raheemas Sterlingas ir 42 mln. eurų kainavęs vidurio gynėjas Nicolas Otamendi. Taip pat „miestiečių“ gretas sustiprino Fabianas Delphas ir Patrickas Robertas.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)