Puikus F. Lampardo žaidimas neliko nepastebėtas ir „Man City“ nuomos sutartį nusprendė pratęsti dar pusmečiui. Tai reiškia, kad saugas į JAV atvyks jau įsibėgėjus MLS sezonui.

„Manchester City“ gali patvirtinti, kad su Franku Lampardu buvo pratęsta sutartis iki sezono pabaigos“, – rašoma oficialioje klubo svetainėje.

Tryliką metų Londono „Chelsea“ ekipoje praleidęs F. Lampardas šį sezoną vilkint „miestiečių“ marškinėlius aikštėje pasirodė 18 kartų ir pelnė septynis įvarčius.

Ne kartą savo įvarčiais „Manchester City“ klubą šiame sezone gelbėjęs F. Lampardas tai darė ir pirmą 2015 metų dieną. Anglijos futbolo „Premier“ lygos 20-o turo rungtynėse ketvirtadienį čempiono titulą ginantis „Manchester City“ klubas iškovojo dramatišką pergalę namuose - rezultatu 3:2 įveikė „Sunderland“ futbolininkus. Šeimininkai pirmieji pelnė du įvarčius, tačiau „Sunderland“ ekkipa sugebėjo per tris minutes pelnyti du įvarčius ir rezultatą išlyginti.

Pergalingą įvartį „Manchester City“ komandai pelnė F. Lampardas - futbolininkas pasižymėjo 73 rungtynių minutę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)