Eriko ten Hago auklėtiniai savo žiūrovų akivaizdoje turėjo dviejų įvarčių pranašumą, tačiau galiausiai sužaidė su „Sevilla“ futbolininkais 2:2 (2:0).

14-ąją ir 21-ąją minutėmis „raudonuosius velnius“ į priekį vedė Marcelio Sabitzerio dublis, bet po 85-ąją minutę į savo vartus kamuolį nukreipė Tyrellis Malacia, o per pridėtą laiką į savus vartus įsimušė ir Harry Maguire'as.

Paskutinėmis minutėmis „Man United“ žaidė mažumoje, nes dėl traumos rungtyniauti nebegalėjo vidurio gynėjas Lisandro Martinezas, o komanda jau nebeturėjo keitimų.

Kitame ketvirtfinalyje Turino „Juventus“ po atkaklios kovos namie 1:0 susitvarkė su Lisabonos „Sporting“ pasipriešinimu.

Vienintelį įvartį 73 minutę pelnė Federico Gatti. Rungtynių dėl skausmų krūtinės srityje nebaigė Turino ekipos vartininkas Wojciechas Szczęsny.

Kituose ketvirtfinaliuose Leverkuzeno „Bayer“ 1:1 sužaidė su Briuselio „Royale Union SG“, o Roterdamo „Feyenoord“ 1:0 palaužė „AS Roma“ ekipą.

Ketvirtadienį buvo žaidžiami ir UEFA Konferencijų lygos ketvirtfinalių pirmieji mačai, kur laimėti taip pat nepasisekė Anglijos atstovams.

Londono „West Ham“ 1:1 sužaidė su „Gent“, „Basel“ 2:2 išsiskyrė taikiai su „Nice“, „Fiorentina“ 4:1 sutriuškino Poznanės „Lech“, o Briuselio „Anderlecht“ 2:0 pranoko „AZ Alkmaar“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją