„Manchester City“ futbolininkai namuose 4:1 (2:0) pranoko Londono „Arsenal“ ir gerokai padidino savo šansus dar kartą tapti šalies čempionais.

Pepo Guardiolos auklėtiniai nuo pirmaujančių „kanonierių“ vis dar atsilieka 2 taškais, tačiau Mančesterio ekipa turi du mačus atsargoje, todėl atsilikimas gali tapti 4 taškų pranašumu.

„Man City“ sutvarkė reikalus per pirmąją valandą. Jau 7 minutę įvartį mušė Kevinas De Bruyne, prieš pat pertrauką pasižymėjo Johnas Stonesas, o 54 min. K. De Bruyne nukreipė kamuolį į vartus dar kartą.

Paguodos įvartį 86 min. svečiams pelnė Robas Holdingas, bet per pridėtą laiką trijų įvarčių persvarą nugalėtojams atstatė Erlingas Haalandas, įmušęs savo 33-iąjį sezono įvartį ir taip pagerinęs visų laikų rekordą.

Kitose rungtynėse „Liverpool“ futbolininkai 2:1 (1:1) įveikė Londono „West Ham“ ir pakilo į šeštąją turnyrinės lentelės vietą, aplenkdami „Tottenham“.

Jurgeno Kloppo auklėtiniai atsilikinėjo po tikslaus Lucaso Paquetos smūgio, bet dar 18-ąją minutę rezultatą lygino Cody Gakpo, o 67-ąją minutę pergalę išplėšė Joelis Matipas.

Ir toliau nesibaigia Londono „Chelsea“ komandos krizė. 11-oje vietoje esantys Franko Lampardo auklėtiniai 0:2 (0:1) nusileido „Brentford“.

F. Lampardas „Chelsea“ trenerio poste pralaimėjo visus penkis savo mačus. Šį kartą „Chelsea“ ekipą baudė Bryanas Mbeumo ir Cesaro Azpilicueta įvartis į savo vartus.

„Nottingham Forest“ kiek netikėtai 3:1 (1:1) nugalėjo „Brighton“ atstovus.

Lygos naujokai pakilo į septynioliktąją vietą bei į iškritimo zoną nustūmė „Leicester City“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją