Josepo Guardiolos auklėtiniai namuose, nors ir praleido pirmieji, 4:1 (1:1) nepaliko šansų slogų sezoną žaidžiantiems svečiams.

Pirmasis 17 minutę smūgiu kaire koja pasižymėjo Mohamedas Salahas, tačiau tai ir buvo viskas, ką galėjo pasiūlyti „Liverpool“ futbolininkai.

Šeimininkai dar iki pertraukos po gražios kombinacijos rezultatą išlygino, kai iš arti kamuolį į tinklą nukreipė Julianas Alvarezas (27 min.).

Antrame kėlinyje Miestiečiai pridėjo dar tris įvarčius – po kartą varžovų gynybą baudė Kevinas De Bruyne (46 min.), Ilkay'us Gundoganas (53 min.) ir Jackas Grealishas (74 min.).

Beje, „Man City“ šiame mače vertėsi be susižeidusio Erlingo Haalando, kuris komandos pergale džiaugėsi tribūnose.

Mančesteriečiai (64 tšk.) ir toliau atsilieka nuo pirmaujančio Londono „Arsenal“ (72 tšk.). Liverpuliečiai su 42 taškais žengia tik aštunti.

„Arsenal“ savo stadione taip pat 4:1 (1:0) susitvarkė su „Leeds United“.

Dublį atliko Gabrielis Jesusas (35 min. iš 11 m baudinio ir 55 min.), po sykį savo svarų žodį tarė Benas White'as (47 min.) ir Granitas Xhaka (84 min.).

Tuo metu šlubuojanti Londono „Chelsea“ prie savų tribūnų 0:2 (0:1) nusilenkė Birmingamo „Aston Villa“ vyrukams ir nusileido jau į 11 vietą.

Aristokratai neapsigynė nuo Ollie Watkinso (18 min.) ir Johno McGinno (56 min.) išpuolių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją