Šį sezoną buksuojantys „Liverpool“ futbolininkai po atkaklios kovos išrašė „Manchester City“ klubui pirmąjį pralaimėjimą 1:0.

Vienintelis įvartis krito 76-ąją minutę, kai Mohamedas Salah po vartininko Alissono Beckerio perdavimo išbėgo vienas prieš varžovų vartininką Edersoną ir pasiuntė kamuolį į apatinį vartų kampą.

Įvartį šiame mače mušė ir svečiai iš Mančesterio, tačiau Philo Fodeno tikslus smūgis po VAR peržiūros buvo anuliuotas dėl Erlingo Haalando pražangos. „Man City“ treneris Pepas Guardiola dėl šio epizodo buvo itin nepatenkintas – ispanas prabilo apie papildomą įtampą „Anfield Road“ stadione.

„Žaidėme labai geras rungtynes, tačiau padarėme klaidą ir todėl pralaimėjome. Teisėjas pražangą Erlingui užfiksavo tik todėl, nes įmušėme įvartį. Jei įvarčio nebūtų, nebūtų ir pražangos. Pralaimėjome, nes tai yra „Anfield“ stadionas...“, – mįslingai komentavo P. Guardiola.

Treneris taip pat užsiminė, kad „Liverpool“ sirgaliai metė į jį monetas: „Jie bandė, bet į mane nepataikė. Galbūt kitą kartą jiems pasiseks labiau.“

Nors po rungtynių teisėjais labiausiai skundėsi P. Guardiola, rungtynių su komanda nepabaigė Jurgenas Kloppas – „Liverpool“ vairininkas 86-ąją minutę išvydo prieš save raudoną kortelę.

Vokietis nesuvaldė emocijų po to, kai teisėjas neužfiksavo akivaizdžios „Man City“ pražangos prieš Mohamedą Salah.

„Praradau savitvardą – skirti man raudoną kortelę buvo teisingas sprendimas. Bet... Kaip galima nešvilpti pražangos tokioje situacijoje? Man nesuvokiama, kaip galima nepastebėti tokios akivaizdžios pražangos“, – kalbėjo J. Kloppas.

„Liverpoool“ pakilo į aštuntąją „Premier“ lygos vietą, „Man City“ lieka antrojoje pozicijoje.

Lygoje pirmauja Londono „Arsenal“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją