Graikijos ir Makedonijos politiniai santykiai įtempti jau antrą dešimtmetį, ir lietuviai, regis, užlipo makedonams ant žaizdos.

„Bjauria Lietuvos futbolo federacijos provokacija“ straipsnį pavadinę makedonai atvėso, nes prieš rungtynes LFF puslapyje klaida buvo ištaisyta.

Tačiau likus trims savaitėms iki oficialių pasaulio čempionato atrankos rungtynių dar vienas pavojaus signalas nuskambėjo Lietuvos rinktinei. Pralaimėtas mačas Makedonijoje tapo penktosiomis nelaimėtomis mūsų šalies futbolininkų rungtynėmis prie komandos vairo stojus treneriui Csabai Laszlo.

Tiesa, Lietuvos rinktinę treniruojantis vengras pirmą kartą galėjo remtis geriausiais šalies futbolininkais, išskyrus Romos „Lazio“ klubo gynėją Marių Stankevičių, kuris gydosi Achilo sausgyslės traumą, - informuoja „Lietuvos rytas“.

„Žaidimas nebuvo blogas, ypač pirmas 45 minutes“, - LFF sakė Cs.Laszlo. - Stengėmės žaisti kompaktiškai ir į greitas atakas išvesti tris puolančius žaidėjus. Bet paskutinis perdavimas vis buvo netikslus. Praleidome įvartį dėl klaidos kairiajame krašte. Per paskutines 20 minučių makedonai jau surengė pavojingų kontratakų. Gynyba ir saugų linija iš esmės esu patenkintas, tačiau reikia pagerinti žaidimą puolant. Turime susikurti daugiau progų ir būti pavojingesni“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)