Du įvarčius pirmoje rungtynių dalyje pelnė Rodrygo (33 ir 43 minutėmis), antrame kėlinyje pasižymėjo Marco Asensio (55 minutę), o paskutinį tašką padėjo rezultatyviausias „Real“ žaidėjas Karimas Benzema (81 min.). 34 metų prancūzui tai buvo jau 26-as įvartis Ispanijos čempionate šį sezoną.

Surinkęs 81 tašką per 34 rungtynes „Real“ padidino persvarą prieš „Barcelona“ ekipą iki 18 taškų. Katalonai yra sužaidę vieneriomis rungtynėmis mažiau, bet pavyti savo principinių varžovų jau nebeturi jokių šansų. Pernykščiai šalies čempionai Madrido „Atletico“ yra surinkę 61 tašką per 33 rungtynes.

„Real“ Ispanijos čempionate triumfavo 35 kartą, tuo metu „Barcelona“ sąskaitoje lieka 26 auksinės pergalės.

„Karališkąjam“ klubui tai jau antras trofėjus šį sezoną – sausį „Real“ iškovojo ir Ispanijos Supertaurę. Be to, tituluočiausias Ispanijos klubas tęsia kovą ir dėl UEFA Čempionų lygos taurės.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją