Saugas iš Rusijos praėjusį sezoną žaisdamas nuomos pagrindais „Villarreal“ klube susirinko tris geltonas korteles ir turėjo praleisti pirmas šio sezono taurės rungtynes.

Nepaisant to, Madrido ekipa nepastebėjo šio fakto, o Rafaelis Benitezas žaidėją įleido į ekipos starto sudėtį rungtynėse prieš trečio diviziono komandą. D. Čeryševas pelnė pirmą rungtynių įvartį, tačiau po to, kai pasklido žinia apie jo diskvalifikaciją, jis buvo pakeistas ilgosios pertraukos metu.

Tikėtina, jog dabar „Real“ ekipa pateiks apeliaciją ir bandys kovoti dėl vietos turnyre, o apie tai spaudos konferencijoje ketvirtadienį kalbėjo ir klubo prezidentas Perezas.

„Nuobauda, kurią turėjo D. Čeryševas žaisdamas už „Villarreal“ (komandą), mūsų nuomone, yra negaliojanti. Niekas nepranešė apie tokią nuobaudą žaidėjui. Kaip rašoma 41-ame RFEF baudžiamojo kodekso straipsnyje, klubas nėra atsakingas, jei nebuvo informuotas apie tai. „Real“ nežinojo apie futbolininko diskvalifikaciją. Nesulaukėme informacijos nei iš „Villarreal“, nei D. Čeryševo, nei to pačio RFEF“, - spaudos konferencijoje kalbėjo „baltųjų“ prezidentas.

„Cadiz“ ekipa trečiadienį patvirtino pateikusi skundą Ispanijos futbolo federacijai dėl šios situacijos. Francisco Rubio Sanchezas, kuris yra RFEF komiteto teisėjas, nusprendė patenkinti „Segunda B“ klubo skundą ir ketvirtadienį pašalino „Real“ iš „Copa del Rey“ taurės turnyro.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)