Ketvirtfinalyje „Atletico“ svečiuose po pratęsimo 1:3 krito prieš šalies čempioną Madrido „Real“, nors pirmavo didžiąją dalį rungtynių.

Diego Simeone auklėtinius 19-ą min. į priekį buvo išvedęs Alvaro Morata, bet 79-ą min. papildomą žaidimo pusvalandį nulėmė Rodrygo įvartis efektingai prasiveržus pro tris varžovus.


Pratęsime „Real“ pergalę padovanojo Karimo Benzema ir Viniciuso tikslūs smūgiai.

„Atletico“ reikalus apsunkino 99-ą min., kuomet rezultatas dar buvo lygus, gynėjui Stefanui Savičiui parodyta antra geltona kortelė.


Pralaimėjusios komandos stovykloje pyktį sukėlė faktas, jog prieš tai panašioje situacijoje „Real“ saugas Dani Ceballosas antro įspėjimo išvengė.

„Jeigu raudona kortelė buvo parodyta mums, turėjo būti parodyta ir jiems. Sunku su tuo susitaikyti, nors mes ir pripratę“, – nusiskundė vartininkas Janas Oblakas.

„Tai buvo esminis epizodas. Atrodo, kad niekam tai nerūpi, bet tokia realybė. Nežinau, ar teisėjas turi kažkokių asmeninių sąskaitų su A. Morata, bet per visą vakarą jis neužfiksavo nė vienos pražangos prieš mūsų puolėją“, – niršo D. Simeone.


Geriausiai apmokamu treneriu pasaulyje laikomas argentinietis, per metus uždirbantis kone 50 mln. eurų, šį pavasarį veikiausiai neturės kuo papildyti klubo trofėjų galerijos.

„Atletico“ iškrito iš UEFA Čempionų lygos jau po grupių etapo, kai liko paskutiniai ketvirti ir nepateko nė į Europos lygos atkrintamąsias varžybas.

Nacionalinėse pirmenybėse „Atletico“ žengia ketvirtas ir nuo lyderės „Barcelona“ atsilieka jau 13 taškų, be to, yra sužaidęs rungtynėmis daugiau.

Savo ruožtu, „Real“ varžovai Karaliaus taurės turnyro pusfinalyje paaiškės ateinantį pirmadienį ištraukus burtus. Į stipriausių ketvertą taip pat pateko „Barcelona“, 1:0 įveikusi San Sebastiano „Real Sociedad“, Pamplonos „Osasuna“, po pratęsimo palaužusi „Sevilla“ 2:1, ir Bilbao „Athletic“, 3:1 susitvarkęs su „Valencia“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją