Namuose žaidę Carlo Ancelotti auklėtiniai patyrė netikėtą nesėkmę 2:3.

Skelbiama, kad po mačo F. Valverde neskubėjo iš „Santiago Bernabeu“ stadiono ir lūkuriavo A. Baenos prie „Villarreal“ ekipos autobuso. Šiam pasirodžius 24-erių saugas smogė trejais metais jaunesniam konkurentui į veidą.

„Marca“ praneša, kad užpultas žaidėjas ketina kreiptis į policiją.

Įvairių žiniasklaidos šaltinių duomenimis, F. Valverde keršijo už žodžius, ištartus aikštėje rungtynių metu.

Esą A. Baena įžeidinėjęs urugvajietį dėl šio šeimyninės dramos.

Prieš tai antro vaiko besilaukianti F. Valverde žmona socialiniame tinkle atskleidė, kad pora buvo išsigandusi, jog neteks kūdikio. Vis dėlto vėliau paaiškėję, jog šiam viskas gerai.

„Verk, nes tavo vaikas negims“, – neva tokią repliką varžovui mestelėjęs A. Baena.

Kumščių nenulaikiusiam F. Valverde gresia rimti nemalonumai ir sankcijos.

Šiame sezone jis yra tvirtas „Real“ starto sudėties žaidėjas ir per 43-ejas sužaistas rungtynes visuose turnyruose pasižymėjo 12 įvarčių bei 4 rezultatyviais perdavimais.

„Real“ šeštadienį du sykius pirmavo prieš svečius, bet galiausiai liko prie suskilusios geldos.

Pirmame kėlinyje į savo vartus kamuolį netyčia siuntė „Villarreal“ gynėjas Pau Torresas, rezultatą lygino Samuelis Chukwueze.

Iškart po pertraukos „Real“ vėl į priekį išvedė Viniciusas, bet 70-ą ir 80-ą min. įvykius aukštyn kojomis apvertė Jose Moralesas bei tas pats S. Chukwueze.

Prie lemiamo įvarčio rezultatyviu perdavimu prisidėjo A. Baena.

Antrą vietą Ispanijos čempionate užimantis „Real“ (59 taškai) ir toliau tolsta nuo lyderės „Barcelona“ (71 tšk.), tuo metu penktoje pozicijoje žengiantis „Villarreal“ (47 tšk.) kovoja dėl patekimo į kito sezono UEFA Čempionų lygą.

Primename, jog panašus incidentas šią savaitę nutiko Lietuvoje.

Pirmadienį po paskutinių salės futbolo čempionato finalo rungtynių pralaimėjusių Jonavos „Vikingų“ kapitonas Benas Spietinis atsakė titulą išlaikiusį „Kauno Žalgirį“ į laikinąją sostinę ir užsipuolė nugalėtojų legionierius iš Brazilijos – buvo išdaužyti jų gyvenamosios vietos langai, apspardytos ir apspjaudytos durys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją