Po kiekvieno įvarčio džiūgavęs E. Macronas draugiškais apkabinimais ir rankų paspaudimais sveikino savo šalies rinktinės varžovės Kroatijos prezidentę. Ši neliko skolinga ir po Zlatko Daličiaus auklėtinių įvarčių.

Nuostabaus grožio ir pašėlusio tempo FIFA 2018 turnyro finale sekmadienį Didier Deschamps'o auklėtiniai net 4:2 (2:1) įveikė kovingumu išsiskyrusius Kroatijos futbolininkus.

Į apdovanojimų ceremoniją už FIFA prezidento Gianni Infantino ir Rusijos prezidento Vladimiro Putino atsistoję E. Macronas ir K. Grabar-Kitarovič prie pakylos žengė draugiškai susikabinę rankomis. Jie itin šiltai sveikino futbolininkus. Ir ne tik savus.

Kroatijos prezidentė rado žodžių ir saviems paguosti, ir čempionais tapusiems prancūzams pasveikinti. Palydėdama ji nevengė pabučiuoti ir paglostyti ranka finalo visus finalo dalyvius.

Netikėtai prapliupus lietui, prie politikų atsirado tik vienas didelis skėtis ir jis buvo skirtas V. Putinui, tuo metu G. Infantino, prancūzų ir kroatų prezidentai visiškai peršlapo. Tačiau tai jiems geros nuotaikos nesugadino.

Kai FIFA prezidentas nešė pro juos pasaulio čempionų taurę, pirmoji prie jos suskubo prisiliesti K. Grabar-Kitarovič. Tuomet jos pavyzdžiu pasekė ir E. Macronas. Žaismingai nusiteikę prezidentai abu trofėjų ir pabučiavo.

O pasaulio čempionato taurė netrukus atsidūrė Prancūzijos rinktinės kapitono Hugo Lloriso ir visos Les Bleus komandos rankose. Prie liūties čia dar ir prisidėjo konfeti lietus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (287)