Vienintelį įvartį 67-ą min. po puikiai atlikto baudos smūgio pelnė anglų futbolo kylanti žvaigždė Marcusas Rashfordas.

Atsakomas mačas po savaitės (gegužės 11-ą dieną) vyks Mančesteryje.

Pirmą pavojingą progą sukūrė „Celta“ saugas Danielis Wassas, kuris galva iš arti smūgiavo pro šalį. Svečiai iš Mančesterio atsakė M. Rashfordo smūgiu, po kurio varžovų vartininkas Sergio Alvarezas kamuolį nukreipė į kampinį. 35-ą min. Vigo ekipos vartų sargas neutralizavo Henricho Mchitariano bandymą. 38-ą įvartį mušti turėjo „United“ žaidėjas Jesse Lingardas sukirto kamuolį tiesiai į S. Alvarezą. Pirmas kėlinys baigėsi be įvarčių 0:0. Iniciatyva priklausė „Man United“ kolektyvui, bet puikiai rungtyniavo „Celta“ vartininkas S. Alvarezas.

Antro kėlinio pradžioje 52-ą min. puikią progą turėjo Iago Aspas, o 59-ą min. po Pione Sisto smūgio saviškius išgelbėjo tik Mančesterio klubo vartininkas Sergio Romero.

67-ą min. „United“ išsiveržė į priekį 1:0, kai įvartį puikiu baudos smūgiu pelnė M. Rashfordas. Tiesa, šioje situacijoje pasirinkdamas poziciją suklydo „Celta“ vartininkas S. Alvarezas, nes kamuolys įskriejo į jo saugomą kampą.

Rungtynių pabaigoje „Celta“ siekė lyginti santykį, o „United“ futbolininkai susitelkė gynyboje ir tempė laiką. Svečiai iš Anglijos išsaugojo jiems palankų rezultatą 0:1 ir turi pranašumą prieš atsakomas rungtynes.

Rezultatas:

„Celta“ 0 – 1 „Manchester United“

67' Marcus Rashford [0 -1]

Pirmo pusfinalio pirmoje dvikovoje Amsterdamo klubas „Ajax“ (Nyderlandai) savo aikštėje sutriuškino Liono komandą „Olympique“ (Prancūzija) rezultatu 4:1 ir viena koja jau beveik yra varžybų finale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)