„Tai, kaip „Real“ žaidžia, yra geriausia pavėluota gimtadienio dovana, kokios aš tik galėčiau prašyti“, – ispanams triuškinant vokiečius socialiniame tinkle „Twitter“ džiaugėsi krepšininkas ir pasidalino nuotrauka, kurioje jis apsikabinęs su antradienį dublį atlikusiu Sergio Ramosu.

2011-2013 metais pats „Real“ klubo gretose žaidęs M. Pocius, kuris pirmadienį, balandžio 28 d., šventė savo 28-tąjį gimtadienį, neslepia savo sentimentų tiek jo krepšinio, tiek futbolo komandoms.

Beje, M. Pocius su kitais žalgiriečiais trečiadienį pradeda kovas LKL atkrintamosiose varžybose – pirmose ketvirtfinalio rungtynėse Kaune jie susitinka su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“.

Primename, kad UEFA Čempionų lygos finalas vyks gegužės 24 dieną, šeštadienį, Lisabonos „Estadio do Sport“, Portugalijoje, kur, galima nė neabejoti, „Real“ su portugalais Cristiano Ronaldo, Pepe, Fabio Coentrao jausis it namie.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)