„Palaikiau jį 1998 metais (kai S. Blatteris pirmą kartą išrinktas FIFA galva – aut. past.), nes maniau, kad Seppas tinkamas žmogus. Po jo keturių kadencijų iš eilės, ko gero, jau reikėtų į kambarį įleisti šviežio oro“, – teigė M. Platini.

UEFA veidas tikino, kad S. Blatteris su nesibaigiančiais skandalais visiškai sudirbo FIFA reputaciją: „Dabartinis organizacijos įvaizdis yra labai, labai, labai blogas ir todėl Seppas privalo pasitraukti“.

M. Platini jau anksčiau buvo pareiškęs, kad neketina siekti FIFA vadovo kėdės, todėl vieninteliu S. Blatterio konkurentu rinkimuose bus Jerome'as Champagne.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)