Pastarąjį sezoną futbolininkas žaidė Utenos „Utenio“ ekipoje.

– Kaip jautiesi prisijungęs prie „Kauno Žalgirio“?

– Prisijungęs prie „Kauno Žalgirio“ iš tiesų jaučiuosi labai gerai. Aplinka, treneriai ir visas kolektyvas yra savas, labai gerai pažįstamas, nes dauguma yra vietiniai kauniečiai ir tiesiog nekyla jokių problemų.

– Praėjusį sezoną teko susidurti su ekipa, kurioje žaisi šiemet. Kaip ji tau atrodė iš šalies?

– Praėjusiais metais su „Utenio“ komanda žaidėme prieš šią ekipą ir ji man patiko, nes ji buvo, kaip ir šį sezoną, labai jauna, ambicinga ir siekianti savo tikslų.

– Kaip sekasi pasiruošimas sezonui?

– Sezono pasiruošimo pradžia tokia kaip ir įžanginė. Pirma ir antra savaitės lengvesnės, vėliau didinami krūviai ir treniruočių kiekis per dieną, įjungiame daugiau fizinės jėgos, judame daugiau su kamuoliu ir laukiame sezono pradžios.

– Ar jau spėjai pabendrauti su komandos nariais?

– Kalbant apie komandos narius, tai kaip ir minėjau, visus puikiai pažįstu, nekyla jokių problemų. Labai malonu visus sutikti po gerų penkerių metų ir vėl palaikyti ryšį.

– Kokius asmeninius tikslus keli sau artėjančiam sezonui?

– Norėčiau, kad žaidimas būtų stabilus, kad komandai gerai sektųsi, kad žiūrovas būtų patenkintas ir svarbiausia, kaip ir kiekvienam profesionaliam žaidėjui, kad sezonas praeitų be traumų.

– Kokiu numeriu žaisi?

– Numeris, kuriuo žaisiu, bus tas, kuriuo ir daugelį metų žaidžiu – 25-as.

– Ar jis turi tau kažkokią ypatingą reikšmę?

– Kalbant apie sentimentus ar dar kažką, tai tikrai neturiu jokių specialių reikalavimų numeriui. Tiesiog toks numeris buvo priskirtas mano pirmame klube (jau neegzistuojančiame FBK „Kaunas“), nuo to laiko su šiuo numeriu ir nesiskiriu.