Milano ekipa pirmosiose sezono rungtynėse 4:0 sutriuškino „Lecce“ komandą, kuri rungtynes baigė be 76-ąją minutę už šiurkštų žaidimą iš aikštės išvaryto puolėjo Diego Fariaso.

Šioms rungtynėms buvo registruotas Edgaras Dubickas. „Lecce“ klubui priklausantis 21-ejų saugas nuo atsarginių suolelio nepakilo. Pernai lietuvis dukart išbėgo į aikštę Lėčės komandai žaidžiant „Serie B“ čempionate“.

R. Lukaku 60-ąją minutę pelnė trečiąjį susitikimo įvartį. Be jo įvarčius pelnė Marcelo Brozovičius, Stefano Sensi bei Antonio Candreva.

Už klubui rekordinius 65 mln. eurų į „Inter“ atvykęs R. Lukaku dar prieš savaitę buvo kritikuojamas dėl to, jog sveria 104 kilogramus.

Tuomet jo fiziniu pasirengimu ir galimybėmis žaisti pirmajame „Serie A“ ture abejojusiems kritikams 26-erių belgas atsikirto socialiniame tinkle „Instagram“ patalpindamas nuotrauką, kurioje prieš veidrodį pozavo nuogas.

„Neblogai kaip storuliui“, – prieš savaitę rašė raumenis pademonstravęs atletas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)