Vartininkas Berndas Leno, gynėjas Jonathanas Tahas, saugas L. Sane ir puolėjas Nilsas Petersenas rijo kartėlį, kai Vokietijos rinktinės strategas ištarė jų pavardes.

„Leroy Sane turi milžinišką talentą. Apie tai net nėra kalbos. Greitai jis vėl prisidės prie rinktinės, nuo rugsėjo dirbsime vėl sustiprintomis pajėgomis. Tačiau dabar nacionalinės komandos kovoms ji dar ne visai tinka“, – savo sprendimą komentavo J. Lowas.

Pastarąjį sezoną L. Sane su „Manchester City“ tapo Anglijos čempionu ir išrinktas „Premier“ lygos geriausiu jaunu žaidėju.

Birželio 14 – liepos 15 dienomis Rusijoje planetos čempionatų titulą ginsiančių vokiečių kapitonu išrinktas M. Neueris. Po traumos grįžęs Miuncheno „Bayern“ vartininkas bus vienas iš 9 žaidėjų, 2014 metais tapusių pasaulio čempionais.

„Tikrai būna geresnių dienų rinktinės treneriams. Ypač kai reikia keturis puikius žaidėjus siųsti namo, nors jie tikrai nusipelnė vykti kartu į pasaulio čempionatą. Esame visiškai tikri dėl jų galimybių ir talento, – per spaudos konferenciją kalbėjo J. Lowas. – Ryte kalbėjau asmeniškai su visais keturiais. Nusivylimas jų buvo labai didelis“.

Jis tvirtino, kad priimti tokį sprendimą nebuvo lengva. Jis padarytas po kruopščios treniruočių stovyklų, rungtynių ir surinktų duomenų analizės.

„Svarbu visumos matymas ir sugebėjimas greitai reaguoti. Visos komandos pozicijos yra dvigubinamos ir skirtumai tarp žaidėjų buvo labai maži. Dėkoju šiems futbolininkams ir jų artimiesiems už indėlį“, – sakė J. Lowas.

Vokietijos rinktinės vedlys kalbėjo, kad dabar reikia nusiteikti pirmosioms rungtynėms su Meksika.

„Austrijoje (kur Vokietija pralaimėjo 1:2 – red.) pastebėjau, kad komanda pavargusi. Todėl davėme laisvą dieną. Pamatėme ir kelias taktines problemas. Dabar visą dėmesį skirsime rungtynėms su Meksika“, – kalbėjo jis.

Galutinis Vokietijos rinktinės žaidėjų sąrašas

Vartininkai: Manuelis Neueris („Bayern“), Marc-Andre ter Stegenas („Barcelona“), Kevinas Trappas („Paris St-Germain“).

Gynėjai: Jerome'as Boatengas („Bayern“), Matthias Ginteris („Borussia“), Jonas Hectoras („Koln“), Matsas Hummelsas („Bayern“), Joshua Kimmichas („Bayern“), Marvinas Plattenhardtas („Hertha“), Antonio Rudigeris („Chelsea“), Niklas Sule („Bayern“).

Saugai: Julianas Brandtas („Bayer“), Julianas Draxleris („Paris St-Germain“), Leonas Goretska („Schalke“), Ilkay Gundoganas („Manchester City“), Sami Khedira („Juventus“), Toni Kroosas („Real“), Mesutas Ozilas („Arsenal“), Sebastian Rudy („Bayern“).

Puolėjai: Mario Gomezas („Stuttgart“), Thomas Mulleris („Bayern“), Marco Reusas („Borussia“), Timo Werneris („RB Leipzig“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)