Pasak spaudos, susitarimas tarp futbolininko ir „kanonierių“ jau buvo pasiektas prieš kelias savaites, tačiau tik dabar galiausiai pavyko užbaigti derybas su „šarkų“ komanda.

28-erių metų Prancūzijos rinktinės gynėjas su FA taurės nugalėtojais pasirašė ilgalaikę sutartį. Po persikėlimo prancūzas džiaugėsi nauju žingsniu ir tvirtino, kad „Arsenal“ yra vienas didžiausių klubų pasaulyje.

„Aš labai didžiuojuosi, kad prisijungiau prie vieno didžiausių klubų pasaulyje“, – teigė M. Debuchy. – Man bus garbė vilkėti „Arsenal“ marškinėlius“.

Į „Newcastle“ klubą gynėjas atvyko 2013 metų žiemą. Per nepilnus du sezonus jis sužaidė 46 rungtynes ir sykį pasižymėjo. Jis Londono ekipoje pakeis į „Man City“ išvykusį tautietį Bacary Sagna.

Tačiau „Newcastle“ ilgai pamainos M. Debuchy neieškojo ir oficialiai patvirtinta, kad naujuoju „šarkų“ žaidėju tapo Olandijos rinktinės krašto gynėjas Darylas Janmaatas.

Už 24-erių metų futbolininką „Feyenoord“ gaus 7,5 milijonų eurų. Per du sezonus šioje komandoje D. Janmaatas sužaidė 74 rungtynes ir pelnė penkis tikslius smūgius į vartų tinklą.

„Napoli“ papildė Michu, „West Ham“ – Ekvadoro rinktinės žvaigždė

„Napoli“ prezidentas Aurelio De Laurentiis oficialiai pranešė, kad „Swansea City“ klubui priklausantis Michu nuomos pagrindais keliasi į Neapolį.

Apie ispaną kalbos sklido jau kurį laiką, tačiau šiandien buvo pasirašyta galutinė sutartis. „Napoli“ kontrakte numatė galimybę po sezono įgyti visas teises į 28-erių metų futbolininką.

„Sveikas atvykęs Michu“, – oficialioje „Twitter“ paskyroje paskelbė A. De Laurentiis.

Praėjusį sezoną Michu „Swansea“ ekipos gretose per sužaistas 24 rungtynes pelnė šešis įvarčius. „Gulbių“ ekipoje ispanas debiutavo 2012 metais ir tuomet per sezoną sugebėjo pasižymėti 22 kartus.

Savo gretas taip pat sustiprino „West Ham“ klubas, kuris pasiekė susitarimą su Meksikos „Pachuca“ ekipa. Ekvadoro rinktinės puolėjas Enneras Valencia sukirto rankomis su anglais.

25-erių metų futbolininkas pasirašė penkerių metų sutartį. Manoma, kad už ekvadorietį „West Ham“ paklojo 19 milijonų eurų.

E. Valencia praėjusį sezoną žibėjo Meksikos čempionate, kuriame pelnė 23 įvarčius. Puolėjas taip pat aukščiausią klasę pademonstravo 2014 metų pasaulio čempionate, peldymas tris įvarčius.

Ekvadoro rinktinės narys tapo penktuoju „West Ham“ klubo pirkiniu šią vasarą. Komandą kiek anksčiau sustiprino Mauro Zarate, Cheikhou Kouyate, Aaronas Cresswellas ir Diego Poyetas.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)