„Pirmiausia noriu visus užtikrinti, kad aš pirmiausia save laikau ne klubo savininku, o visų komandos sirgalių valios vykdytoju ir prižiūrėtoju. Mes valdysime klubo finansus ir vadybą apdairiai ir rūpestingai. Mano tikslas yra užtikrinti, kad klubas ir „Craven Cottage“ stadionas turėtų saugią finansinę ateitį „Premier“ lygoje, kuria galėtų didžiuotis tiek visi dabartiniai, tiek naujieji sirgaliai“, – teigė S. Khanas.

Amerikietis tapo šeštuoju JAV piliečiu, valdančiu „Premier“ lygos komandą. Buvęs savininkas M. Al Fayedas klubą įsigijo prieš 16 metų vos už maždaug 8 mln. eurų – tuomet komanda žaidė trečiojoje Anglijos lygoje.

Klubas keičiantis savininkams turėjo apie 216 mln. eurų bepalūkaninių paskolų, tačiau naujasis savininkas visas skolas sumokėjo.

„Mano laikas „Fulham“ klube kažkada turėjo baigtis ir manau, kad dabar tam yra tinkama proga. Radau labai puikų žmogų, kuris perims klubo valdymo atsakomybę, kuria aš mėgavausi nuo 1997-ųjų. Komanda pateko į geras sėkmingo verslininko Shahido rankas, todėl prašau visų, kurie myli šį klubą, priimti Shahidą tinkamai“, – į komandos sirgalius kreipėsi M. Al Fayedas.

Praėjusiame „Premier“ lygos sezone „Fulham“ finišavo dvyliktoje vietoje. Į „Premier“ lygą klubas pirmą kartą pateko 2001 metais, o aukščiausią vietą, septintą, užėmė 2008–09 metų sezone. 2009–10 metais ekipa sugebėjo nužygiuoti iki UEFA Europos lygos finalo, tačiau jame pralaimėjo Madrido „Atletico“ komandai.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją