Čempionų lygos nugalėtojų viltys apginti titulą baigėsi trečiadienį „Anfield“ stadione, kur „Liverpool“ po pratęsimo 2:3 nusileido Madrido „Atletico“, bendru rezultatu 2:4 pralaimėjo ir baigė savo žygį turnyre.

„Raudonieji“ Čempionų lygos finalą pasiekė dvejus paskutinius metus.

„Aš esu visiškai patenkintas mūsų pasirodymu. Labai sudėtinga žaisti su tokiais varžovais“, – kalbėjo J. Kloppas, pridūręs, kad dar ieško teisingų žodžių situacijai apibūdinti.

Ir tęsė: „Nesuprantu futbolo, kokį žaidžia Madrido ekipa, turėdama tokius talentingus žaidėjus. Jie galėtų žaisti deramą futbolą, tačiau jie giliai atsitraukia ir imasi kontratakų. Žinoma, mes su tuo susitaikome, tai šį vakarą neatrodo teisinga.

Suvokiu, kad nemoku pralaimėti, ypač, kai vaikinai įdeda tiek pastangų prieš pasaulinio lygio žaidėjus, gynyboje stovinčius dviem eilėmis. Mes žinome, kad paskutinius dvejus metus mums Čempionų lygoje šypsojosi sėkmė, todėl pasiekėme du finalus, tačiau šį vakarą lemiamais momentais viskas buvo prieš mus“.

„Liverpool“ pralaimėjo ketvirtą kartą per 6 rungtynes visuose turnyruose, tačiau „Premier“ lygoje išlieka viršūnėje ir turi saugų 25 taškų skirtumą nuo artimiausio persekiotojo „Manchester City“ klubo.

Liverpulio ekipos kapitonas Jordanas Hendersonas teigė, kad rezultatas nuvylė, tačiau žaidėjai tai išnaudos tam, kad pakelta galva užbaigtų sezoną.

„Atidavėme širdis šioms rungtynėms ir esame nusivylę, ypač įvarčiais, kuriuos praleidome, – kalbėjo anglų saugas. – Praleisti tokius įvarčius mums nėra būdinga. Liūdna dėl to, tačiau teks sugerti šį smūgį į žandikaulį. Pora dinų nesijausime gerai, tačiau turime tai išnaudoti tam, kad stipriai užbaigtume sezoną“.

Jau aiškios keturios UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio dalyvės. Tai – Madrido „Atletico“, Paryžiaus „Saint Germain“, „Leipzig“ ir „Atalanta“.

Dar keturios paaiškės kitą savaitę po likusių keturių aštuntfinalio mačų „Juventus“ – „Lyon“, „Manchester City“ – Madrido „Real“, „Barcelona“ – „Napoli“, Miuncheno „Bayern“ – Londono „Chelsea“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)