„Anfield Road“ stadione vykusioje akistatoje šeimininkai „Liverpool“ įrodė savo pranašumą ir šventė gražią pergalę 3-1.

Šį sezoną „Premier“ lygoje nepralaiminti Mersisaido ekipa su 45 taškais grįžo į pirmąją čempionato vietą, vienu tašku aplenkdama „Manchester City“.

24-ąją minutę pirmasis pasižymėjo puikų Fabinho perdavimą įvarčiu pavertęs Sadio Mane, tačiau jau po 9 minučių rezultatą lygino vartininko Alissono Beckerio klaida pasinaudojęs Jesse Lingardas.

Nors „Liverpool“ dominavo, šio dominavimo Jurgeno Kloppo auklėtiniams ilgai nepavyko paversti antruoju įvarčiu, kol galiausiai į kovą buvo mestas iš Kosovo kilęs šveicaras Xherdanas Shaqiri.

Vos spėjęs pasirodyti aikštėje, atakuojantis saugas pelnė įvartį 73-ąją minutę, o 80-ąją minutę į „Manchester United“ karstą dūrė ir paskutinę tolimą vinį.

Kitose sekmadienio rungtynėse Londono „Chelsea“ svečiuose 2:1 įveikė „Brighton“. Pergalę lėmė Pedro ir Edeno Hazardo tikslūs smūgiai.

Netikėtą nesėkmę atkakliame trileryje patyrė Londono „Arsenal“ ekipa, kuri išvykoje 2:3 krito prieš „Southampton“. Po du įvarčius įmušė Henrikhas Mkhitaryanas ir Danny Ingsas, o pergalingą įvartį šeimininkams 85-ąją minutę pelnė Charlie Austinas.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)