Sėkmė nusišypsojo Londono „West Ham“ ekipai, kuri namuose 3:2 palaužė savo šansų neišnaudojusią „Liverpool“ komandą.

4-ąją mačo minutę teisėjas neįžvelgė šeimininkų pražangos prieš vartininką Alissoną, kuriam po kurioziško kampinio buvo įrašytas įvartis į savus vartus.

Trentas Alexanderis-Arnoldas prieš pertrauką išlygino rezultatą, bet „West Ham“ vienuolikę 67-ąją ir 74-ąją minutėmis į priekį vedė Pablo Fornalso ir Kurto Zouma įvarčiai.

Divockas Origi sušvelnino „raudonųjų“ atsilikimą 83-ąją minutę, bet išsigelbėti svečiai nebespėjo.

Jurgeno Kloppo auklėtiniams nepadėjo 69 proc. kamuolio kontrolė ir 16 smūgių (5 į vartų plotą) – „West Ham“ smūgiavo 7 kartus ir įvarčiais džiaugėsi po kiekvieno iš savo 3 smūgių į vartų plotą.

Mersisaido komanda patyrė pirmą sezono pralaimėjimą ir užleido „West Ham“ klubui trečią vietą turnyrinėje lentelėje.

Į penktąją vietą pakilo ir dabar nuo „Liverpool“ jau tik 2 taškais atsilieka Londono „Arsenal“ klubas, kuris sekmadienį 1:0 palaužė „Watford“.

Vienintelį įvartį tiksliu smūgiu į apatinį vartų kampą 56-ąją minutę pelnė Emile'as Smith-Rowe'as.

Kitose sekmadienio rungtynėse Antonio Conte debiutas Londono „Tottenham“ gretose buvo pažymėtas lygiosiomis 0:0 su Liverpulio „Everton“, o „Leicester City“ 1:1 sužaidė su „Leeds United“.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)