Sausio 4-ąją „Liverpool“ už 19 milijonų svarų pardavė 21-erių puolėją Dominicą Solanke, kuris persikėlė į „Bournemouth“. Netrukus į tą patį klubą persikėlė ir gynėjas Nathanielis Clyne'as, išvykęs nuomos pagrindais.

Pastarasis perėjimas itin papiktino „Cardiff City“ komandos vyriausiąjį trenerį Neilą Warnocką. Strategas atskleidė, kad N. Clyne'as jau buvo pažadėtas jo vadovaujamai ekipai.

„Cardiff City“ kovoja dėl išlikimo „Premier“ lygoje ir šiuo metu užima 17-ąją vietą. N. Warnockas jau buvo paruošęs N. Clyne'ui vietą komandoje, todėl treneris labai nustebo išgirdęs apie jo perėjimą į „Bournemouth“.

„Tai gėdinga. Pažįstu Nathanielį, nes mano vadovaujamoje „Crystal Palace“ ekipoje 2008 metais jis pradėjo savo karjerą. Dabar jaučiuosi išduotas. Esu nusivylęs ir Nathanieliu, ir „Liverpool“ klubu, kuris man šį berniuką jau buvo pažadėjęs.

Jie parodė didelę nepagarbą nepaskambindami man ir nepranešdami apie pasikeitusius planus. Buvo pasiektas žodinis susitarimas, bet iš televizijos sužinojau, jog tas žodis nieko nevertas“, – kalbėjo supykęs N. Warnockas.

N. Clyne'as šį sezoną „Liverpool“ startinėje sudėtyje pradėjo tik vieną „Premier“ lygos susitikimą. Po sunkios nugaros traumos į rikiuotę grįžusį 27-erių krašto gynėją jau praėjusį sezoną nukonkuravo 20-metis Trentas Alexanderis-Arnoldas.

Nuo 2015 metų „Liverpool“ priklausantis N. Clyne'as jau debiutavo savo naujajame klube. Anglas šeštadienį išbėgo į aikštę FA taurės rungtynėse, kuriose „Bournemouth“ namuose 1:3 neprilygo „Brighton“.

„Bournemouth“ Anglijos čempionate užima 12-ąją poziciją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)