Pergalė raudoniesiems išplėšė 86 min. Divocko Origi po standartinės situacijos galva pelnytas įvartis.

Tiesa, „Liverpool“ gerbėjams vakarą aptemdė Mohamedo Salah trauma, kurią puolėjas patyrė 69 min., kai susidūrė su varžovų vartininku – egiptietis, veidą užsidengęs delnais, iš aikštės buvo išgabentas ant neštuvų.

Prieš tai įvarčiais apsikeitė Virgilas Van Dijkas (13 min.) ir Christianas Atsu (20 min.) bei tas pats M. Salah (28 min.) ir Salomonas Rondonas (54 min.).

Liverpuliečiai su 94 taškais vėl pakilo į pirmą turnyro lentelės vietą, bet jų konkurentai „Manchester City“ futbolininkai (92 tšk.) yra žaidę vienu susitikimu mažiau.

„Liverpool“ kovas vietiniame fronte uždarys „Anfield“ stadione maču su „Wolverhampton“, o „Manchester City“ dar liko du susitikimai – namuose su „Leicester City“ ir svečiuose su „Brighton“.

Primename, kad Jurgeno Klopp auklėtinių antradienį laukia atsakomoji UEFA Čempionų lygos pusfinalio dvikova su „Barcelona“, kuriai šią savaitę buvo pralaimėta net 0:3.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)