Centrinėse turo rungtynėse susitiko „Liverpool“ ir Londono „Tottenham“ ekipos. Atkakliame mūšyje Londone finalinis teisėjo švilpukas užfiksavo lygiąsias 2:2.

Pirmajame kėlinyje įvarčiais apsikeitė Harry Kane'as ir Diogo Jota. 69-ąją minutę Andrew Robertsonas išvedė svečius į priekį, bet 74-ąją minutę rezultatą išlygino Heung-min Sonas.

Jurgeno Kloppo auklėtiniai rungtynes baigė mažumoje – 77-ąją minutę už itin šiurkščią pražangą raudoną kortelę prieš save išvydo antrojo „Liverpool“ įvarčio autorius A. Robertsonas.

Verta paminėti, kad pirmajame kėlinyje prieš tą patį A. Robertsoną ne ką mažiau šiurkščiai prasižengęs H. Kane'as iš aikštės išvarytas nebuvo.

Taškus sekmadienį prarado ir Londono „Chelsea“ ekipa, kuri svečiuose 0:0 sužaidė su „Wolverhampton Wanderers“ komanda.

Thomaso Tuchelio treniruojama komanda lygiosiomis sužaidė antrą lygos mačą iš eilės.

Pagrindinių konkurentų kluptelėjimais pasinaudojo „Manchester City“ futbolininkai, kurie išvykoje 4:0 pervažiavo „Newcastle“ vienuolikę.

Pepo Guardiolos kariauna dominavo nuo pirmųjų minučių, o įvarčius pelnė Rubenas Diasas, Joao Cancelo, Riyadas Mahrezas ir Raheemas Sterlingas.

Turnyrinėje lentelėje pirmą vietą užimanti Mančesterio komanda atotrūkį nuo„Liverpool“ padidino iki 3 taškų, o nuo „Chelsea“ – jau iki 6 taškų.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją