Liliečiai paskutiniame ture svečiuose 2:1 (2:0) įveikė „Angers“ kolektyvą ir su 83 taškais išsaugojo pirmą turnyro lentelės vietą.

Nors kitame mače PSG išvykoje 2:0 (1:0) nugalėjo „Brest“ atstovus, paryžiečiai (82 tšk.) titulo nepagynė – jie nuo „Lille“ atsiliko vienu tašku.

Lilio futbolininkai Prancūzijos čempionai tapo ketvirtą kartą istorijoje. Pastarąjį sykį jie tokią pergalę buvo iškovoję prieš 10 metų.

Trečia vieta ir kelialapis į kito sezono UEFA Čempionų lygą atiteko „Monaco“ klubui, kuris sužaidė lygiosiomis 0:0 (0:0) su „Lens“, bet sulaukė netikėto „Lyon“ kluptelėjimo savo aikštėje 2:3 (2:1) prieš „Nice“.

UEFA Čempionų lygoje išvysime ir Turino „Juvenus“, kuris 4:1 (3:0) susitvarkė su „Bologna“ ir sulaukė „Napoli“ slystelėjimo – lygiųjų 1:1 (0:1) su „Verona“.

Tokiu būdu galutinį Italijos „Serie A“ didįjį ketvertą šiemet sudaro Milano „Inter“, AC „Milan“, Bergamo „Atalanta“ ir „Juventus“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)