„Skaudu būti pašalintam už nieką. Labai bloga nuotaika“, - po rungtynių kalbėjo „Trakų“ atstovas, kuris dėl diskvalifikacijos bus priverstas praleisti šeštadienio (kovo 29 d.) rungtynes su Rusijos rinktine.

„Žaidimas su vyrais „Trakų“ ekipoje man pridėjo pasitikėjimo savimi, aikštėje greičiau pradėjau mąstyti bei drąsiau imuosi iniciatyvos. Dar pernai žaidžiau pirmoje lygoje, o šiemet A lygos vienoje stipriausių komandų. Skirtumas yra beprotiškas. Manau, kad savo karjeroje žengiau didžiulį žingsnį į priekį“, - kalbėjo ketveriose „Trakų“ rungtynėse šiemet atstovavęs saugas.

Iškovoję tašką su švedais, lietuviai ir toliau sieks neįmanomo – patekti į Europos čempionato finalo etapą, kuriame varžysis vos aštuonios rinktinės. Paskutinį kartą tokias aukštumas pasiekė tik 1979 metų gimimo rinktinė, kuriai tuo metu atstovavo Robertas Poškus, Audrius Ramonas ir kiti.

„Rinktinei atstovauju nuo 15 metų. Komandoje sukūrėme labai draugišką atmosferą, čia visi yra lygiaverčiai ir kiekvienas bet kada gali pakeisti aikštėje esantį žaidėją. Komanda kovinga, siekianti tikslų ir su charakteriu“, - ekipos draugus gyrė D. Šėgžda.

Rungtynėse su švedais, Lietuvos rinktinė turėjo ne vieną galimybę iškovoti tris taškus, tačiau tam sutrukdė progų realizacija. Jau šeštadienį lietuvių laukia akistata su rusais, o antradienį – su belgais.

Rusijos ir Belgijos dvikovą rezultatu 1:0 laimėjo rusai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)