Šių metų „Select“ taurės varžybose dalyvavo 24 salės futbolo komandos iš įvairių Lietuvos miestų. Finaliniame turnyre kovojo keturios komandos - „STIHL SC“, „Bekentas“, Radviliškio „Lokomotyvas“ ir Mažeikių „Olimpo SC“.

„Select“ taurės finalinio ketverto varžybos vyko šiuolaikiškoje Radviliškio sporto arenoje. Varžybų metu netrūko atrakcijų ir konkursų žiūrovams, o pertraukėlių metu šokusios Šiaulių arenos šokėjos sugebėdavo savo žavesiu prikaustyti net ir futbolininkų dėmesį.

Pirmajame pusfinalyje susitiko Mažeikių „Olimpo“ ir Vilniaus „Bekento“ komandos. Šiame mače intrigos būta tik pirmas 20 minučių. Vėliau sostinės atstovai rezultatyviomis atakomis tiesiog nubloškė savo varžovus iš Žemaitijos ir laimėjo susitikimą rezultatu 8:4.

Kur kas atkakliau klostėsi antrasis finalinio ketverto pusfinalis, kuriame rungtyniavo šio sezono salės futbolo čempionato prizininkai „STIHL SC“ ir „Lokomotyvas“. Svečiai iš Suvalkijos pirmavo beveik visas rungtynes, tačiau dvikovos pabaigoje šeimininkams pavyko išlyginti rezultatą (1:1). Baudinių serijoje kur kas geriau sekėsi „STIHL SC“ futbolininkams – jie ir pateko į varžybų finalą.

„Select“ taurės finale žiūrovai išvydo beprecedentinę kovą, kuri tęsėsi iki pat susitikimo pabaigos. Kaip ir pusfinalio susitikime, „STIHL SC“ ilgą laiką pirmavo vieno įvarčio persvara, kurią įtvirtino rungtynių pabaigoje – 4:0.

Neeilinio pasiekimo autoriumi tapo „STIHL SC“ komandos vartininkas Kęstutis Bulatovas, kuris varžovams palikus neginamus vartus rungtynių pabaigoje sugebėjo įmušti dukart. „Tai pirmas toks kartas mano karjeroje“, - Futbolo.tv sakė geriausiu rungtynių žaidėju pripažintas „STIHL SC“ ekipos vartų sargas.

Po finalo visus dalyvius ir prizininkus apdovanojo LSFA atstovai, o geriausiems finalinių rungtynių žaidėjams „Select“ įmonės atstovas įteikė dovanų čekius. „Bekento“ komandoje geriausiu pripažintas Nikolaj Strelec, o nugalėtojų gretose - K.Bulatovas.

Radviliškyje taip pat buvo apdovanoti neseniai finišavusios 2012/13 metų Lietuvos salės futbolo „Hummel“ A lygos prizininkai. Čempionų taurė atiteko Kauno „Nautarai“, o antrosios ir trečiosios vietų prizus atsiėmė „STIHL SC“ bei „Lokomotyvas“.