„Šioms rungtynėms pakvietėme ir penkis žaidėjus, kurie rungtyniauja Anglijos salės futbolo lygoje ir kiek teko girdėti gana sėkmingai. Norime patys pamatyti, kaip jie atrodys rinktinės lygmenyje. Aišku, gaila, jog prie rinktinės dėl įvairių priežasčių prisijungti negalėjo tokie žaidėjai, kaip Artūras Rimkevičius, Nerijus Mačiulis, Jaunius Juozaitis, Pavelas Smolkovas ar Vaidas Garšvinskas“, - sakė Lietuvos salės futbolo nacionalinės rinktinės vyriausiasis treneris K. Rudžionis.

Lietuvos ir Anglijos komandos sausį susitiko Europos salės futbolo čempionato atrankos turnyro Kaune. Tuomet mūsiškiai turėjo pripažinti varžovų pranašumą rezultatu 3:4.

„Ši akistata bus puiki proga patikrinti savo jėgas su pajėgiu varžovu. Džiaugiamės gavę Anglijos rinktinės kvietimą ir jį ilgai nesvarstę priėmėme. Žinome, jog varžovai rimtai žiūri į kontrolines rungtynes ir planuoja surinkti savo stipriausius futbolininkus“, - pasakojo salės futbolo rinktinės treneris.

Grįžusi iš Anglijos Lietuvos rinktinė gruodžio 6-8 dienomis planuoja dalyvauti Baltijos salės futbolo taurės turnyre su Latvijos ir Estijos rinktinėmis.

Kontrolinės rungtynės su anglais vyks lapkričio 28 ir 29 dienomis Londono priemiesčio Barkingo „Sporthouse“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)