„Lokomotyvas“ ir „Bekentas“ prieš paskutinį turą buvo surinkę po 30 taškų, tačiau Radviliškio ekipa turėjo ženkliai geresnį įvarčių santykį.

„Lokomotyvui“ paskutinėse rungtynėse norint užsitikrinti trečiąją vietą reikėjo įveikti „Inkarą“. Radviliškyje aikštės šeimininkai pirmavo didžiąją rungtynių dalį ir po Tomo Sirevičiaus įvarčio likus žaisti kiek daugiau nei minutę buvo priekyje 4:3, tačiau likus žaisti keliolika sekundžių rezultatą išlygino kauniečių kapitonas Dainius Liutkus – užfiksuotas galutinis rezultatas 4:4.

Varžovų suklupimu pasinaudojo ir dviem taškais juos aplenkė „Bekentas“. Vilniečiai namuose neturėjo vargo su „Celsiu“ ir po pirmo kėlinio pirmavo 4:0, o nugalėjo rezultatu 8:4. Po tris įvarčius nugalėtojams pelnė Arsenijus Buinickis ir Paulius Sakalis.

Intrigą taip pat kėlė „Vievio žiedo“ ir Vilniaus „Vyčio“ snaiperių dvikova – prieš paskutinį turą vieviškių veteranas Gražvydas Mikulėnas įvarčiu lenkė kauniečių lyderį Guesinho.

Geriau sekėsi patyrusiam lietuviui, kuris įmušė vienu įvarčiu daugiau ir su 23 tiksliais tapo rezultatyviausiu lygoje. Dvikova baigėsi lygiosiomis 4:4.

Ketvirtose turo rungtynėse „Arsenalas“ namuose 3:4 nusileido Mažeikių VIP ekipai.

Lietuvos salės futbolo čempionu tapo Kauno „Vytis“ (36 tšk.), o antrąją vietą užėmė Panevėžio „Baltija“ (34 tšk.).