Kauno „Celsis-Nautara" namuose dėka trijų įvarčių iki pertraukos palaužė Vilniaus „Bekento" ekipos pasipriešinimą. Šiame mače sostinės komanda nesiruošė lengvai pasiduoti ir pirmoji išsiveržė į priekį. Visgi patyrę kauniečių futbolininkai Audrius Kšanavičius, Tomas Nemanis ir Ignas Dedura sugebėjo persverti rezultatą lyderių naudai.

Mačo pabaigoje vilniečių pelnytas įvartis atkūrė intrigą, tačiau „Celsis-Nautara" šventė pergalę rezultatu 3:2.

Kitas pretendentas į čempionato auksą Radviliškio „Lokomotyvo" klubas išvykoje įveikė autsaiderį Kauno „Atletą", tačiau į savo vartus praleido penkis įvarčius. Verta paminėti, jog antrojo kėlinio pradžioje komandas skyrė tik vienas įvartis. Tačiau labiau patyrę aukštaičiai įveikė savo varžovus rezultatu 7:5. Nugalėtojams po du įvarčius pelnė Justinas Gulbinas ir Giedrius Barevičius.

Ne ką nuožmesnė kova vyksta ir dėl pirmenybių bronzos medalių. Svarbią pergalę pasiekė Alytaus „Auska", kuri gausiai palaikoma savo žiūrovų rezultatu 6:2 įveikė Kaišiadorių „Savingę". Alytiškiams du įvarčius pelnė Remigijus Krisiulevičius.

Kitos dvi ekipos dar turinčios galimybių pakovoti dėl 3 vietos išsiskyrė taikiai. Kaune vykusi dvikova tarp vietos „Inkaro" ir Panevėžio „Baltijos" pasibaigė rezultatu 2:2. Šeimininkams išlyginamąjį įvartį 39 minutę pelnė Tadas Straleckas.

Kitas čempionato turas bus žaidžiamas po savaitės.