„Žaidėme kol turėjome jėgų, - kalbėjo Lietuvos U-21 treneris Vladimiras Jevičius. – Vėliau nuovargis, nepatyrimas, komandos jaunumas ir teisėjai mus palaužė. Stengėmės išlaikyti pergalingą rezultatą ir likus žaisti 10-iai minučių dar pirmavome 5:3, bet...“

Lietuvos rinktinės sudėtis buvo beveik tokia pati, kaip ir antradienį per rungtynes su baltarusiais. Komandoje žaidė D. Orlovas, A. Juchno, D. Šablinskis, J. Jeremejevas, A. Vilkickis, I. Šaramyginas, J. Girdijevskis, V. Šaveiko, A. Mikalajevičius, A. Eva.

„Pakeitėm tik vartininką, - kalbėjo V. Jevičius. – Šiandien stovėjo 16-metis Denisas Orlovas. Mūsų komandoje daug jaunesnių futbolininkų, mes, galima sakyti, žvelgiame į perspektyvą. Varžovai turi daug žaidėjų, gimusių 1990-ais, ir gali atrinkti iš jų stiprias komandas.“

Lenkų komandoje jauniausias buvo 18-metis Michalas Kriezelas, per šias rungtynes debiutavęs komandoje.

V. Jevičius paminėjo keturis futbolininkus.

„Paminėti reikėtų visą pagrindinį ketvertą. Įvarčius mušusius Jurijų Jeremejevą ir Andžejų Vilkickį, labai gerai žaidusius Dareką Šablinskį ir Arturą Juchno,“ – kalbėjo Lietuvos salės futbolo jaunimo rinktinės treneris.

Jis mano, kad baltarusių rinktinė yra stipresnė negu šeimininkų.

„Baltarusiai atrodė stipresni ir geriau pasiruošę, negu lenkai, - kalbėjo V. Jevičius. - Jie šiam turnyrui ruošėsi 20 dienų ir komandą atrinko treniruočių stovykloje. Ir tai tikrai ne Minsko komanda, kaip aš skaičiau rašant Lietuvos žiniasklaidą, o šalies U-21 rinktinė. Iš Minsko ten keletas žaidėjų.“

Trečiadienio lietuvių varžovai lenkai surinko savo ekipą iš Bielsko Bialos, Chožovo, Ščecino, Pnievų, Glivicų Polkovicų ir Chojnicų klubų.

„Matosi, kad Lenkijoje į salės futbolą žiūri rimtai. Tokią salę turėti, kokioje žaidžiame Balstogėje – mūsų svajonė,“ – tvirtino V. Jevičius.

Ketvirtadienį Lietuvos komanda rungsis su Lenkijos Palenkės regiono jaunimo rinktine. Pastaroji komanda oficialiai nedalyvauja „Trijų šalių turnyre“, bet žaidžia draugiškas rungtynes su komanda, kuri tądien nerungtyniauja turnyre.

Palenkės futbolininkai 3:4 pralaimėjo Lenkijos rinktinei ir 4:6 – baltarusiams.