Krašto gynėjas Rolandas Baravykas, pastaruoju metu sutarties neturėjęs ir sportavęs su gimtojo miesto „Šiaulių“ komanda, dar sykį kelia sparnus į Rumuniją, kur nuo šiol atstovaus Konstantos „Farul“ ekipai. Ji šiuo metu yra čempionato lyderė.

Žaidėjui tai bus jau trečioji karjeros stotelė šioje šalyje – anksčiau šiaulietis buvo atstovavęs Arado UTA bei Klužo „Universitatea“ klubams.

Taip pat savo komandą pakeitė ir ilgametis rinktinės narys Fiodoras Černychas – jis po antro savo karjeros etapo paliko Balstogės „Jaggielonia“ ekipą Lenkijoje ir persikėlė į Kiprą, kur nuo šiol atstovaus Limasolio AEL komandai.

Savo bendradarbiavimą su „Samsunspor“ klubu oficialiai nutraukė ir vienas rinktinės lyderių Arvydas Novikovas. Dėl nesutarimų su komandos vadovais lietuvis komandinėse treniruotėse nedalyvavo jau kurį laiką, tačiau oficialiai sutartis buvo nutraukta tik dabar.

Tuo metu vienas rinktinės narių iš užsienio grįžo rungtyniauti į Lietuvą – Paulius Golubickas atsisveikino su „Gorica“ komanda Kroatijoje ir prisijungė prie šalies čempionų Vilniaus „Žalgirio“, kur vėl suvienijo jėgas su buvusiu savo strategu Vladimiru Čeburinu.

Dar gruodžio pabaigoje „Kauno Žalgirį“ papildė du futbolininkai, pernai debiutavę rinktinės gretose – Artūras Dolžnikovas (atvyko iš „Riterių“) bei vartininkas Ignas Plūkas (iš „Hegelmann“).