„Šiandien trūko tų žaidėjų, kurių netekome. Taip pat pasijautė nuovargis. Pusfinalio rungtynėse vaikinai atidavė daug fizinių ir emocinių jėgų. Praleidome greitą įvartį, todėl vėliau žaisti buvo dar sunkiau. Pliusas tame, kad šansą pasireikšti gavo iki tol atsargoje buvę žaidėjai“, - apie rungtynes LFF interneto svetainei sakė rinktinės treneris Mindaugas Neoras.

M. Neoras liko patenkintas komandos rezultatais ir žaidimu turnyre.

„Prieš šį turnyrą net nepagalvojome, kad galėtume patekti į pusfinalį. Tačiau apetitas augo bevalgant. Mūsų komandoje atmosfera puiki ir namo grįžtame su teigiamomis emocijomis“, - kalbėjo treneris. - Maloniai nustebino gynybos linija. Prieš turnyrą ji buvo probleminė, tačiau, išskyrus pirmąsias rungtynes, sužaidė labai drausmingai, neleido varžovams sukurti daug progų“.

M. Neoras tikino, jog komandoje įžvelgia gerą perspektyvą.

„Mano nuomone, ši jaunimo rinktinė viena iš stipriausių pastarųjų metų mūsų ekipų. Turime pakankamai techniškų žaidėjų. Džiugu, kad pavyksta ne tik atsimušti ar lakstyti be minties, bet ir surengti atakas atliekant nemažai tikslių perdavimų“.

Lietuvos jaunimo rinktinei šis turnyras buvo vienas iš pasiruošimo etapų prieš Europos jaunimo čempionato atrankos turnyrą. Šių varžybų burtus numatoma ištraukti sausio 31-ą.

„Sandraugos“ taurės turnyro nugalėtojais tapo varžybų šeimininkai Rusijos futbolininkai. Jie finale 4:2 (2:1) įveikė Ukrainos komandą.

Kitų susitikimų dėl vietų rezultatai:

dėl 5 vietos

dėl 7 vietos

dėl 9 vietos

Kirgizija - Estija 2:2 (baudinių seriją 4:3 laimėjo Kirgizija).

dėl 11 vietos

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)